decembrie 01, 2017

Gânduri de departe

Clopote bat, se scutur, cu-al dimineții zvon: La mulți ani, români! 

ARTA CONVERSATIEI  

Noiembrie 30, 2012

și
primul meu pas în arta traducerii: Infinitul iubirii (antologie) / The Infinity of Love (anthology)

Elena Buzatu

8 comentarii:

  1. Antuza-Mariaana Antoce
    Draga si minunata Doamna Elena Buzatu , Va multumesc pentru mentionarea facuta( CARE SE CUVINE, TOT DOAMNEI ElisGilcescu !)Si, mai ales va sunt recunoscatoare pentru bucuria de a ma readuce "acasa" ( unde asa m-am simtit...),Am trecut prin multe in acest an aproape inexistent, in care, nevoita, m-am indepartat ...Dv. si...cativa prieteni care au avut pe langa rabdare ...si altceva, ma readuceti .Mi-ati facut o mare bucurie !... Cu pas mai greu , dar suflet luminat, , cat voi putea , va voi fi iar alaturi!.Va imbratisez , va felicit pentru continuitate si mai ales pentru felul in care stiti sa fiti o prietena deosebita si astept , din cand in cand , cate-un cuvant !... Sarbatori fercite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Elena Buzatu
    Mă'nclin în fața acelori oameni frumoși de atunci, în special, în fața celei care a fost inima și sufletul acestui proiect, Eli Gîlcescu dar și acelor care au pus umărul la selectarea și promovarea poeziei românești contemporane Stella Anghel Antuza-Mariaana Antoce Reverență!

    RăspundețiȘtergere

  3. Isabela Gilcescu
    O antologie draga si sufletului meu! Felicitari Dna. Elena Buzatu pentru traduceri! Un proiect care a devenit realitate multumita unor oameni frumosi! Recitesc intotdeauna cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Elisabeta Gîlcescu
    Ce frumos, Elena, să mai păstrezi în amintire poezia de ieri... Doar cei care i-au văzut începuturile, doar ei se întorc câteodată la ea, înnobilând-o. Doar ei.
    Admirație și prețuire pentru tot.

    RăspundețiȘtergere
  5. Elena Buzatu
    O vorba inteleapta spune "sa nu uiti niciodata de unde ai plecat". Pentru mine, acel inceput a fost adanc sapat in suflet, si nu pot sa-l uit. Au trecut ani de-atunci. Inca mai sper ca acele versuri de inceput sa vada lumina tiparului - e tot ce-am putut scrie mai frumos in viata indemnata fiind de acea iubire cu gust de infinit si de oameni tare frumosi la suflet. Nu putem intoarce timpul inapoi, oricat am vrea noi. Dar amintirea acelor timpuri o putem pastra ca pe ceva sfant pentru totdeauna in suflet. Multumesc, Eli Gîlcescu!

    RăspundețiȘtergere

  6. Paula Filip
    Mă bucur că nu ți-ai uitat rădăcinile,asta te ține vertical.La mulți ani fericiți cu sănătate de 1 Decembrie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Burde Victor
    Preţuire şi respect!

    RăspundețiȘtergere